De Blindo Blogt

Carin en Hutch bij een palmboom aan de boulevard in Zandvoort
Ja sorry, toch wel. Na een nooit geüploade blog “tot ziens” en een te weinig bijgehouden blog “Echte Beemster Vrouwtjes”, ga ik me weer storten op een nieuwe blog. Gewoon lekker luchtig, geen zwaar gedoe over de weg naar het niet meer kunnen zien, dat hebben we wel gehad! Waarom dan toch de naam Blindo? Nou gewoon een samenvoeging van Blinde Indo, je weet wel: blauwe, indische hap, pinda, aziaat, half bloed.. Dus ik blog gewoon over van alles en nog wat al dan niet met hulp van supersonische spraak gestuurde hulpmiddelen of old skool “blind getypt” hahaha op de laptop.. Hee en boeit het je totaal niet wat mij bezig houdt, dan swipe je mij toch lekker weg.Wat vind je in de rubrieken:Knipoog ;-), volgens van Dale, één oog dichtknijpen als teken van verstandhoudig maar ook een teken dat iets niet helemaal serieus wordt bedoeld. Voor mij persoonlijk ook een eerbetoon aan Roos Russel, onze eenogige altijd knipogende Jack Russel die, op het moment van deze bloglancering, begonnen is aan het laatste hoofdstuk van haar leven. Hier vind je anekdotes, oneliners en andere onderwerpen zonder enige diepgang, waar je niet te zwaar aan moet tillen. Kiekjes, hoe kan het anders, gewoon kiekjes al dan niet gejat, scherp, onscherp, maar altijd met een gesproken omschrijving. Blindo is cooking, Een vervolg op de Facebook Beemster Blindo is cooking, waarvan de recepten hier ook terug te vinden zijn. Is koken mijn passie? Euh niet echt, maar ik wil wel de Indische keuken in stand houden, verantwoord eten voor hubbie klaar maken en mijn recepten delen in de hoop dat ooit….Er was eens.. is een verzamelrubriek met persoonlijke interviews, interessante links, places to go, actualitieiten, weetjes en zoveel meer. Je kunt bij alles een reactie achterlaten, zou leuk zij als je dat doet. Ik kan heus wel tegen een stootje hoor, dus je ongezouten kritiek is ook welkom!