Nee hè, niet weer….

Carin en Hutch bij een palmboom aan de boulevard in ZandvoortJa sorry, toch wel. Na een nooit geüploade blog “tot ziens” en een te weinig bijgehouden blog “Echte Beemster Vrouwtjes”, ga ik me weer storten op een nieuwe blog. Gewoon lekker luchtig, geen zwaar gedoe over de weg naar het niet meer kunnen zien, dat hebben we wel gehad! Waarom dan toch de naam Blindo? Nou gewoon een samenvoeging van Blinde Indo, je weet wel:  blauwe, indische hap, pinda, aziaat, half bloed.. Dus  ik blog gewoon over van alles en nog wat al dan niet met hulp van supersonische spraak gestuurde hulpmiddelen of old skool “blind getypt” hahaha op de laptop..  Hee en boeit het je totaal niet wat mij bezig houdt, dan swipe je mij toch lekker weg.Wat vind je in de rubrieken:

Blindo is cooking, Een vervolg op de Facebook Beemster Blindo is cooking, waarvan de recepten hier ook terug te vinden zijn.  Is koken mijn passie? Euh niet echt, maar ik wil wel de Indische keuken in stand houden, verantwoord eten voor hubbie klaar maken en mijn recepten delen in de hoop dat ooit….

Blindo Babbels:  is een verzamelrubriek met persoonlijke interviews, interessante links, places to go, actualiteiten, weetjes en zoveel meer.

Je kunt bij alles een reactie achterlaten, zou leuk zij als je dat doet. Ik kan heus wel tegen een stootje hoor, dus je ongezouten kritiek is ook welkom!

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s