Gina, de Happy Hippie op Zandvoort

Carin geposeerd met Gina en haar hondje Happy. Op de achtergrond Gina’s winkeltje
Gina en Happy geven je toch echt wel het ultieme hippy beach gevoel

Er was eens…een dorp aan de kust waar iedereen zo zijn mening over heeft.
Geliefd om haar stille naaktstrand, gehaat om het overvolle zandstrand waar er op zomerse dagen geen centimeter meer vrij is om neer te strijken op je handdoekje.
Verafschuwd om de luid sprekende poenerige, vaak dikbuikige mannelijke toeristen, geliefd om de strakke lijfjes van de schaars geklede dames.
Hoe dan ook, Hubbie en ik kunnen niet wachten om straks iedere dag vanaf onze 4,5 zits de zon in de zee te zien zakken en in het weekend onze boodschapjes in het pittoreske dorpje te gaan doen.
En dan te denken aan dat gevoel van altijd vakantie hebben!
Weer of geen weer, het strand en de zee hebben het jaarrond iets te bieden.
Sinds februari zijn wij, onder het mom, we moeten de boel toch verkennen, veel in Zandvoort.
En hoe leuk is het dat zodra het seizoen geopend is er ook heuse winkeltjes aan de boulevard staan!
Zo is de kiosk van Gina gevestigd aan “onze” Boulevard de Fauvage.
Haar kiosk straalt een en al zon, strand en zee uit, net zoals zij zelf trouwens.
Ik word hebberig bij het zien van wat ze allemaal te koop aanbiedt, maar ik hou me in, ik ga straks zoveel kleiner wonen voor dromenvangers en zeker voor de op drijfhout geschilderde t e leuke tekstbordjes “to the Beach” “love”en “peace” is er straks echt geen plek.
Naast een groot assortiment van Beachie hebbedingen en sierraden heeft Gina zelf, blijkt, nog heel veel meer te bieden. Zo kan ze jouw tarot kaart lezen, weet zij wat er op je pad gaat komen en geef ze gepast advies hoe je met de uitkomst kunt omgaan.
Ook geeft ze Spiritual Experience workshops en activiteiten “wel met de nodige humor hoor, niet zo zweverig” lacht ze zelf een beetje weg…
Ik geloof haar direct want goedlachse Gina staat duidelijk met beide benen op de grond.
Maar deze innemende spirituele dame heeft, vind ik, toch wel het beste wanna-have-je van Zandvoort, die ze gratis aan klanten weggeeft. Gina’s Favourites. Een plattegrond van Zandvoort waarop al háár favoriete places to go op staan. Gelukkig heb ik straks alle tijd van de wereld om haar favorietjes af te gaan. Gina en haar hondje Happy zijn bij ons nu al favoriet! Op de foto de Gina’s Favourites plattegrond

Zoals Gina zelf zegt: Share love and happy moments on the beach

Gina’s Favourites, je vindt haar kiosk tussen februari en half oktober aan de Boulevard de Fauvage, direct tegenover het Palace Hotel. Betalen kan contant maar ook met pin.Wil je een spirituele ervaring beleven, kijk dan op haar website: goudenhaanzandvoort.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s