Hot dog

Wat me de laatste weken erg op valt op Social Media dat er veel propaganda wordt gemaakt voor het niet achterlaten van je hond in je auto bij hogere temperaturen, want anders… Ik vind dat helemaal geweldig, dat honden-minnend Nederland zich massaal aansluit bij het nemen van dit soort initiatieven. Maar daar blijft het niet bij. Toen ik gisteren in de volle zon met Hutch bij de bushalte stond bood een aardige meneer zijn kleine plekje in de schaduw aan. Niet omdat hij wilde voorkomen dat ik, wachtend op de 301, een acute zonnesteek zou oplopen, maar wel om te voorkomen dat Hutch, zoals hij zei: ” een hotdog” zou worden 🙂 🙂Foto van hond, met daarnaast de temperatuurverschillen tussen buiten de auto en binnen de auto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s