Ik ben klaar voor een Tinder-account!!!!

Ik ben klaar voor een Tinderaccount !!!! Althans ik roep dat dan wel met heel veel uitroeptekens…. Maar in Gods vredesnaam wat moet ik ermee? Daar ben ik (vooral lichamelijk dan) toch veel te onzeker voor, ik moet nog echt 400 uur in de sportschool doorbrengen! Stel je voor, daar lig ik dan in volle glorie, gedrapeerd op een of ander hotelbed, in mijn Hema slip te wachten op die nieuwe fantastische man, NO WAY! Gruwel, ik moet er niet aan d e n k e n . En daarbij, ik ben nog steeds meer dan happy getrouwd met Hubbie en wij hebben heus nog wel spannende en opwindende momenten hoor! Na 15 jaar huwelijk komt ontrouw in ons woordenboekje gelukkig niet voor.

15 jaar later nog even Heppie de Peppie met elkaar

Oké, eerlijk is eerlijk, die spanning en opwinding in ons huwelijk heeft tegenwoordig voornamelijk te maken met (door Corona noodgedwongen online) aankopen… Herken je dat? Dat je best wel een behoorlijk bedrag uitgeeft aan een product dat je nog nooit in je handen hebt gehad en alleen maar van het plaatje kent, maar het zo graag wil hebben? Onze laatste “blinde” aankoop was een High End Espresso machine met bijpassende waterkoker, dromerig Watergroen, nooit in het echt gezien, maar ineens .. hoppa.. op de wishlist, want zoooooo mooi.

Ook écht nodig (dit keer dan😜) want onze ouwe vertrouwde bonen-machine begon mankementen vertonen. “Ik druk op bestel hoor schat”, “ja doe het dan maar” en dan de twijfel: “watergroen…., wat is dat eigenlijk voor een kleur”, ‘Heb je nu al bevestigd dan?” “Ja, ik ga nu de QR code scannen om te betalen”. O, o, ……. Het kwaad is geschied, we zitten er aan vast… Binnen drie werkdagen geleverd.. Nee intrekken is geen optie, althans, na levering terugsturen kan wel en binnen 30 dagen retour is verlengd naar 100 dagen. Het heeft toch ook zo z’n voordelen zo’n Corona crisis. Nu maar hopen dat het geen “Catfish” is.

Het onvermoeid google-n op reviews en andere online aanbieders, begint irritatie en twijfel op te roepen. “F*ck, hier is een aanbieding van dezelfde apparatuur!” “O nee, wacht, niet leverbaar voorlopig”. “O zacht geel is ook mooi, zie je dat”. “Hebben we eigenlijk wel een waterkoker nodig?”…. De volgende dag staan we dan toch, weliswaar op afstand van andere mensen, in de Appie voor een overvol schap 100% Arabica espressobonen en ESE pads. Voor de zekerheid slaan we het maar in, want vanaf woensdag drinken we een heerlijke espresso gemaakt met ons nieuwe watergroene Piston apparaat. O, maar we hebben toch ook nog volle verpakkingen bonen van toen uit de Corona-hamstertijd, zullen we dan toch ook maar niet een koffiemolentje aanschaffen, zonde toch anders? Gelukkig is er sinds kort een Blokker in Zandvoort, dus die aanschaf is snel gedaan.

Het wachten begin met het continu kijken op de Post NL app, in afwachting van de levering. Spanning, opwinding én teleurstelling. Een bericht op de voicemail: “Goedemiddag familie de Bruin, helaas is uw espressoapparaat voorlopig niet leverbaar. Door de Corona crisis loopt de leverancier achter met het uitleveren.” Het is even slikken, maar we wachten maar af…. Ondertussen google-t Hubbie er weer lustig op los. “Vind je ook niet, schat, zo’n koelkast… als we die India-Kasten nou eens op Marktplaats zetten, dan past ‘ie daar op die plek perfect in de keuken”.

Kijk.. en zo stel ik mij dat Tinderen dus voor. Op een druilerige zondagmiddag urenlang swipen en dan ineens dat adembenemende plaatje van met zo’n perfecte profielomschrijving tegenkomen. Dé perfecte match! Slechts met 1 druk op de knop van jou verwijderd. Tja, dan moet je toch echt de hele week vroeg naar bed en geen koolhydraten eten om er op de vrijdagavond van je eerste date er op z’n best uit te zien.

Nou Nelleke en Werner, veel geluk 💘

Wat er tussen die zondagmiddag en vrijdagavond gebeurd, is denk ik hetzelfde zoals ik al het hele proces hier boven beschreef. Vooral dat google-n op naam, LinkedIn, Facebook, Insta, Twitter, you name it, gewoon alvast een beetje proberen uit te zoeken wie of wat Hij is. Onzekerheid wisselt Twijfel af en “O kijk nou, wat een interessant plaatje, oeps die is toch wel veel leuker of niet, of wel”.

Totdat op de dag van “Levering” alle twijfel en onzekerheid plaats maakt voor spanning en opwinding, Ik weet niet of het altijd zo is, maar ik ken Tinder sprookjes die in een mooie relatie zijn geëindigd. In ieder geval, tussen de Espressomachine, waterkoker (in watergroen) Hubbie en mij is dat wel zo!

It’s a Match!

Anyhow, ik ben van het wachten, spanning en opwinding inmiddels twee kilogram lichter… Dus ja, lichamelijk ben ik denk ik toch echt wel klaar voor een Tinder account! hahahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s